Coaching

Coaching

Loop je vast in het dagelijks leven en kun je wel wat ervaringsgerichte coaching gebruiken? Ben je op zoek naar meer rust en balans of juist naar meer energie en flow? Pascal helpt jou graag op weg in jouw proces. Afhankelijk van jouw vraag en voorkeur ga je samen aan de slag met de hulp van paarden of zonder.

Overwin jouw belemmeringen, zodat jij de brug kunt slaan naar een leven met meer rust, balans, positiviteit en verbinding!

Samen brengen we jouw huidige situatie en de belemmeringen die je ervaart in kaart en ontdekken we hoe je graag zou willen dat jouw situatie wordt. Hier gaan we vervolgens ervaringsgericht mee aan de slag. De belemmeringen zoals overtuigingen, angsten en ingesleten patronen onderzoeken we en we gaan er gericht aan werken om deze op te lossen. Dit zorgt ervoor dat jij de ruimte en vrijheid gaat ervaren om keuzes te maken en die dingen te doen die jouw leven weer in beweging brengen in de richting die jij zo graag wilt!

Lees voor meer informatie over haar coachpraktijk op www.inzichtdoorervaring.nl of neem u direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Coachen met paarden

coachen met paarden- coaching-academie

Ga twee dagen aan de slag met je eigen ontwikkeling als coach met de hulp van paarden! Ervaar wat de uniek bijdrage van deze dieren is aan coachprocessen

In deze praktische training leren we jou allerlei werkvormen met grondankers, zoals het werken met tijdlijnen, het coachmodel, een pad naar de toekomst, de cirkel van invloed en de cirkel van betrokkenheid.

De paarden helpen jouw om jouw intuïtie als coach bij het inzetten van deze coachtechnieken in jouw praktijk optimaal te ontwikkelen, minder te sturen en voor de coachees in te vullen en nog beter te worden in observeren van alles wat er bij de coachee gebeurt tijdens een coachsessie.

Voice Dialogue

VoiceDialogue coaching-academie

In deze training maak je je de Voice Dialogue-methode eigen. Als begeleider ga je letterlijk in gesprek met subpersonen van de coachee. Veel mensen worden door gestuurd door verschillende en vaak tegenstrijdige interne kanten. Zo hebben veel mensen bijvoorbeeld een fanatiek perfectionist of en sterke pleaser. Andere kanten zoals de levensgenieter en de dromer komen vaak minder aan bod.

Soms merk je dat de coachee wel veranderen maar wordt belemmerd door weerstand of dat hij steeds blokkeert als het over zijn gevoel gaat. In deze training leer je o.a. in gesprek te gaan met de innerlijke criticus en te ontdekken uit welke delen iemands bescherming is opgebouwd. Je helpt de coachees om deze delen te laten ontwikkelen zodat ze zelf de regie hun leven kunnen nemen in plaats van dat een paar ikken dat doen.

Natuurcoaching

Vatuurcoaching Coaching-academie

In de tweedaagse training natuurcoaching gaan we er met een kleine groep op uit in de natuur. We komen letterlijk in beweging en ontdekken welke extra dimensie dit geeft aan een coachsessie.

We ontdekken hoe de natuur met al zijn kleuren, vormen en texturen een oneindige bron van metaforen vormt die moeiteloos meer diepgang in jouw coachgesprekken brengen. Doordat een coachee in beweging is en jouw niet in de ogen hoeft te kijken en er stiltes mogen vallen, zal hij vaak veel opener zijn en gemakkelijker in verbinding met zijn gevoel komen of blijven.

We leren jou een aantal concrete interventies die je in kunt zetten, maar vooral hoe er op intuïtie eigen werkvormen kunnen ontstaan passend bij de persoon en het moment.