Coaching

Coaching

Loop je vast in het dagelijks leven en kun je wel wat ervaringsgerichte coaching gebruiken? Ben je op zoek naar meer rust en balans of juist naar meer energie en flow? Pascal helpt jou graag op weg in jouw proces. Afhankelijk van jouw vraag en voorkeur ga je samen aan de slag met de hulp van paarden of zonder.

Overwin jouw belemmeringen, zodat jij de brug kunt slaan naar een leven met meer rust, balans, positiviteit en verbinding!

Samen brengen we jouw huidige situatie en de belemmeringen die je ervaart in kaart en ontdekken we hoe je graag zou willen dat jouw situatie wordt. Hier gaan we vervolgens ervaringsgericht mee aan de slag. De belemmeringen zoals overtuigingen, angsten en ingesleten patronen onderzoeken we en we gaan er gericht aan werken om deze op te lossen. Dit zorgt ervoor dat jij de ruimte en vrijheid gaat ervaren om keuzes te maken en die dingen te doen die jouw leven weer in beweging brengen in de richting die jij zo graag wilt!

Lees voor meer informatie over haar coachpraktijk op www.inzichtdoorervaring.nl of neem u direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Coachen met paarden

coachen met paarden- coaching-academie

Ervaar in deze tweedaagse bijscholing de kracht van het werken met paarden en leer tevens een range aan coachtechnieken aan die je in kunt zetten zonder paarden. Hierbij zullen we voornamelijk werken met grondankers, waarmee we bedoelen materiaal op de grond zoals een hoepel of pion of een papier met een woord erop dat jij of de coachee op de grond legt. Dit is een krachtige manier om vanuit het hoofd meer naar het gevoel te gaan. Bovendien helpt het om thema’s, hulpbronnen en belemmeringen te onderzoeken en relaties te leggen. Door gebruik te maken van grondankers brengen je jouw coachees letterlijk in beweging.

Voicedialogue

Wandelcoaching